Dr. Erőss Melinda

ROMÁN ÁLLANDÓ PARTNER – ROMÁN ELJÁRÁSI JOGOSULTSÁGGAL

Ügyvéd, bírósági vagyonkezelő és felszámoló, üzleti szakjogász

2003-ban a Temesvári Nyugati Egyetem Jogi Fakultásán szerzett jogi diplomát, 2004-2006 között az egyetem keretén belül Üzleti Jogban Mester Képzésre tett szert.

2010-től az Arad Megyei és 2014-től a Hargita Megyei Ügyvédi Kamara tagja, képviseleti joggal bír az összes romániai bíróság előtt beleértve a Legfelső Bíróságot is.

Tizenhárom éve dolgozik jogi területen, 2004-től, mint jogtanácsos tevékenykedett egy erdélyi bírósági vagyonkezelő és felszámoló társaságnál. 2007-ben személyesen is megkapta a Bírósági Vagyonkezelői és Felszámolói Titulust, a Bírósági Vagyonkezelők és Felszámolók Romániai Nemzeti Szövetségének tagjaként és 2008-tól, mint Társ és Ügyvezető Igazgató vett részt a társaság életében.

2010 óta ügyvédként dolgozik saját ügyvédi irodájában. Magyar anyanyelve mellett három idegen, – román, német és angol nyelveken felső illetve középfokú képzésekkel rendelkezik. Ismeretei elmélyítése és fenntartása érdekében minden évben részt vesz az ország különböző nagyvárosaiban megszervezett szakmai konferenciákon.

Kiemelt szakterületei: társasági jog, bankjog, pénzügyi és kereskedelmi jog, felszámolási eljárások, polgári jog, családjog, peres eljárások a közigazgatási jogban.